150+ Female dog names in tamil for your furry friend

vikas yadav
0

Looking for the perfect name for your female dog in Tamil? Check out this list of Tamil names that are perfect for your furry friend. 


From traditional names like Meena and Priya to unique options like Nila and Kavya, this list has a variety of options to choose from. 


Female dog names in tamil


Female dog names in tamil list 


1. ஆண்டளி (Andali)

2. உஸ்ரி (Usri)

3. எந்தமிழ் (Endhamizh)

4. ஓரியா (Oriya)

5. கமல் (Kamal)

6. காவியா (Kaviya)

7. கிருஷ்ணா (Krishna)

8. கொத்தை (Kothai)

9. கோகிலா (Kogila)

10. கோமதி (Komathi)

11. சத்யா (Sathya)

12. சந்திரிகா (Chandrika)

13. சித்ரா (Chithra)

14. சோவன்னா (Sowanna)

15. ஜானகி (Janaki)

16. ஜோதி (Jothi)

17. தூதுமணி (Thoothumani)

18. நாதியா (Nathiya)

19. நீராஜா (Neeraja)

20. பத்மினி (Padmuni)

21. பஞ்சளி (Panchali)

22. புண்ணகை (Punnaikai)

23. பூஜா (Puja)

24. பூமிகா (Poomika)

25. போதிகா (Podhika)

26. மம்தா (Mamta)

27. மனோகரி (Manogari)

28. முகிழ்தரி (Mukilthari)

29. மோகினி (Mogini)

30. யாயிரேளு (Yayirelu)

31. ரத்தினி (Rathini)

32. ருசிகா (Rushika)

33. ரோஹிணி (Rohini)

34. லட்சுமி (Lakshmi)

35. வஜிர நாகமணி (Vajira Nagamani)

36. வழி (Vazhi)

37. வந்திரா (Vanithra)

38. வாணி (Vani)

39. வாஷ்ணவி (Vaishnavi)

40. விகடனி (Vikadanai)

41. விகடா (Vikada)

42. விஜயா (Vijaya)

43. விஷ்ணுப்ரியா (Vishnupriya)

44. வைஷாலி (Vaishali)

45. வீட்டுப்பூ (Veettupoo)

46. வெண்டைவிடை (Vendhaivittai)

47. வேங்கடேஸ்வரி (Venkateshwari)

48. வையஸ்ரீ (Vyashri)

49. ஷாந்தி (Shanthi)

50. ஷிவானி (Shivani)

51. ஹீரா (Heera)

52. ஹேமா (Hema)

53. ஹைத்ரா (Hydra)

54. ஹைமவதி (Haimavathi)

55. ஹிந்துஸ்தானி (Hindustani)

56. ஹெப்பி (Heppy)

57. ஹோபி (Hopi)

58. ஹொத்தி (Hoti)

59. ஹொப்பா (Hoppa)

60. ஹோயின்டோ (Hoyinto)

61. ராகினி (Ragini)

62. ராஜலட்சுமி (Rajalakshmi)

63. தமிழரசி (Tamil Arasi)

64. தமிழ்நாட்டு (Tamil Nadu)

65. தியோரா (Theora)

66. துலாவதி (Thulavathi)

67. மொஹனா (Mohana)

68. மோகினி (Mogini)

69. ஜாமுநி (Jamuni)

70. ஜெனிபர் (Jennifer)

71. ஜெனிபெர் (Jeniper)

72. ஜோபா (Jopa)

73. ஜோசிகா (Jothika)

74. கோகுலா (Gokula)

75. குதிரை (Kudhirai)

76. குமுதா (Kumuda)

77. குமாரி (Kumari)

78. குலச்சந்திரிகா (Kulaschandrika)

79. குன்றி (Kunthari)

80. கவிதை (Kavithai)

81. கருணா (Karuna)

82. காவேரி (Kaveri)

83. கோமாளி (Komali)

84. சிந்தியா (Sindhiya)

85. சியாரா (Siara)

86. செல்வகுமாரி (Selvakumari)

87. சேம்புதம்பி (Semputhampi)

88. சோகநாதி (Sokanathi)

89. சோமு (Somu)

90. சிம்பு (Simbu)

91. சாகுந்தலா (Sakunthala)

92. சங்கீதா (Sangeetha)

93. சந்தனா (Santana)

94. தங்கமணி (Thangamani)

95. தாரா (Tara)

96. தமிழிசை (Tamil Isai)

97. திருமதி (Thirumathi)

98. திலகம் (Thilagam)

99. தெம்மணி (Themmamani)

100. நவரத்திரி (Navarathri)

101. நீதிரா (Nithira)

102. நீலகந்தி (Neelagandi)

103. நீலம்பிகை (Neelambikai)

104. நேருக்கும் (Nerukkum)

105. பவித்ரா (Pavithra)

106. பாவித்ரி (Paavithri)

107. பாரதியாரின் (Bharathiyan)

108. பிரசாதா (Prasatha)

109. பிரபாகரன் (Prabhakaran)

110. பிரபாவிதா (Prabavitha)

111. புவிதா (Puvitha)

112. மந்திரி (Manthiri)

113. மணிக்குமரி (Manikumari)

114. மயில்மலர் (Mayilmalar)

115. மென்மையுள்ள (Menmayulla)

116. முரளி (Muruli)

117. முத்ரா (Muthra)

118. மூவர் (Moovar)

119. யாழின் (Yazhin)

120. ரசீதா (Raseetha)

121. ருவெக்கான் (Ruwekkhan)

122. ரோபோட் (Robot)

123. லதா (Latha)

124. லழி (Lazhi)

125. லிங்கா (Linga)

126. லீஹா (Leha)

127. வாணியா (Vaniya)

128. வைஜயலட்சுமி (Vijayalakshmi)

129. வைஷாகி (Vaishaki)

130. வேட்டை (Vettai)

131. விடியா (Vidya)

132. விரும்பு (Virumpu)

133. வெண்ணாச்சுவாகி (Vennachuvaki)

134. வெள்ளிக்கிழக்கி (Vellikilakki)

135. ஷேப் (Sheep)

136. ஷர்மிளா (Sharmila)

137. ஹரிணி (Harini)

138. ஹிமவதி (Himavathi)

139. ஹேற்ட்ஸ் (Hearts)

140. ஹோண்டா (Honda)

141. ராணி (Rani)

142. ரத்திநி (Rathini)

143. ரூமா (Ruma)

144. தூரம் (Thooram)

145. துருத்தி (Thuruthi)

146. நாதிரை (Nadhirai)

147. பக்தி (Bhakti)

148. பசுமை (Pasumai)

149. பல்லாண்டு (Pallandhu)

150. பேரிய (Periya)


Read More 

Male dog names tamil 


Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to improve your experience. Learn more
Accept !